NZ ARCHITECTURE

Welcome to NZ Architecture Forums, Guest! Log In or Sign Up or
Post a New Reply
Reply to thread: Firefox issues - hopefully solved
Username:
Post Subject:
Post Icon:
Your Message:
Smilies
Angel Angry Blush Confused
Dodgy Exclamation Heart Huh
Idea Sleepy Undecided Smile
Wink Cool Big Grin Tongue
Rolleyes Shy Sad  
Post Options:
Thread Subscription:
Specify the type of notification and thread subscription you'd like to have to this thread. (Registered users only)




Human Verification
Please tick the checkbox that you see below. This process is used to prevent automated spam bots.

Attachments
Your allocated attachment usage quota is Unlimited. [View My Attachments]
New Attachment:


Terms of Use


Thread Review (Newest First)
Posted by Simon Blencowe - 06-Oct-2017, 10:59 AM
wow. clarity. I had been meaning to ask you about this but never got around to it. obviously a firefox thing. thanks for fixing.
Posted by admin - 05-Oct-2017, 01:33 PM
Hi all- those of you who use Firefox browser may have been having trouble with a lot of text in links,  menus etc being 'invisible' (white on light grey background), except when hovering your mouse over it (thanks for the report Jason).

Hopefully this should now be fixed - if still unchanged for you, please  clear your browser cache

see - https://support.mozilla.org/en-US/kb/how...efox-cache
 
then try hitting [ctrl] F5 to force a browser refresh,



Any ongoing issues just PM or email me . See links just below this window - which you won't see if the fix didn't work ... (evil laughter)

Cheers